Resultats de la cerca frase exacta: 205

Diccionaris terminològics
31. wensleydale [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de dos a quatre mesos, amb gust suau i de mel, originari de la vall anglesa de Wensleydale. [...]
32. gola vibrant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Pràctica de sexe oral consistent a emetre un so gutural suau i continuat al mateix temps que s'estimulen amb la boca els genitals de la parella, amb l'objectiu d'intensificar l'excitació. [...]
33. ballon [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Qualitat física d'un ballarí que executa els salts de manera suau i elàstica, mantenint la posició en l'aire el màxim de temps possible, amb la qual cosa produeix un cert efecte d'ingravidesa. [...]
34. jarlsberg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada molt ferma, de color daurat i amb forats de dimensions irregulars, que té un gust suau i dolç de nous, originari de la ciutat noruega de Jarlsberg. [...]
35. servei flic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Servei, generalment utilitzat en el joc de dobles, consistent a simular un cop suau per, posteriorment, imprimir velocitat al volant amb un cop de canell brusc i fer que passi just per damunt de l'adversari. [...]
36. kukitxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Barreja de branquillons, tiges, pecíols i, en menys quantitat, fulles de te verd japonès, generalment sentxa, que produeix una infusió amb un contingut en teïna molt baix, cremosa, suau i amb un gust relativament dolç de nous. [...]
37. macarró
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Galeta doble de forma rodona, cruixent per fora i suau per dins, que s'elabora amb una pasta feta de sucre, ametlles i clara d'ou, i es farceix amb una crema espessa, típica de la pastisseria francesa. [...]
38. vacherin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
39. aflorament de greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Aflorament produït per una recristal·lització de la mantega de cacau, després que s'hagi fos i desplaçat des de l'interior a la superfície com a conseqüència de fluctuacions en la temperatura o d'un temps d'emmagatzematge massa llarg, que dona a la capa blanquinosa superficial un tacte suau. [...]
40. brocolet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
, molt apreciada en gastronomia pel seu gust dolç i suau amb notes d'espàrrec. [...]
Pàgines  4 / 21 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>